Hol tudnék új, de olcsó berendezéseket venni (konyha, fürdő)?
Figyelt kérdés
Szeretnénk a párommal albérletbe menni,de mosógépet, hűtőt,gáztűzhelyet kell vennünk.Láttam kb 60.000-ért FT/db. olyan normális márkájút,de esetleg tudnátok olyan helyet ajánlani ahol olcsóbb, lehet szépséghiba miatt, a lényeg h. új legyen max 1-2 éves,és normális jó márkájút ami energia takarékos.(zanussi,gorenje,stb.)2010. aug. 23. 10:28
1/2 anonim válasza:
vagy:
grx.hu
én az utóbbiban vettem hűtőt 170e helyett 120ért, valamint mosógépet 100 helyett 60ért.
2/2 anonim válasza:
Jysk. www.jysk.hu -sokat vásárolok itt, tényleg olcsó. (Olcsóbb, mint az ikea) És jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!