Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit tehetnèk azèrt hogy fel...

Mit tehetnèk azèrt hogy fel dobjam az ágyam környèkèt?

Figyelt kérdés

A tesómmal vagyok egy szobában (tehát nincs külön szobánk). Ès a tesóm nem eggyezett bele abba hogy kicsit fel dobjam a szobát. Tehát arra gondoltam hogy csak az ágyam körüli területet dobom fel.

Ebben tudtok nekem segiteni?

Kèrlek titeket hogy ha nem akkor csak a szavazásnál nyomjátok meg a nem gombot, ha pedig igen akkor klikkeljetek rá az igenre ès irhatod a választ. Ès nem szertnèk értelmetlen válaszokat.

Mèg annyi hogy nem szeretnék veszekedésbe kerülni.

Előre is köszi.

2021. ápr. 30. 08:37
A kérdező szavazást indított:
Nem
Igen
6 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Fiú vagy lány?
2021. ápr. 30. 08:49
 2/4 anonim válasza:
85%
Ilyen ledes lámpasor/lampionsor, feldob minden helyet.
2021. ápr. 30. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Magát az ágyat díszpárnákkal, ágytakaróval feldobhatod. Ha van éjjeliszekrényed, akkor egy éjjeli lámpa is mutatós lehet. Illetve ha veszel az ágyad köré egy akár kisebb szőnyeget, az is feldobhatja. Pl. az ágy elé egy szőnyeg, vagy az ágy mellé, ahhoz az oldalhoz, ahol "kibújsz" az ágyból. Akkor az előző válaszoló által írt lámpasor tényleg jó ötlet, akár az ágy fölé, de ha van fejtámla, akkor oda is valahogy odarögzítheted. Az ágyad felé rakhatsz dolgokat, vagy azt sem akarja a tesód? Mert ha igen, akkor esetleg az ágyad felé egy polc, amire akár műnövényt, vagy bármit rakhatsz. Meg attól is függ, hogy hol az ágy, és hogy mekkora. Ha a sarokban van az ágy, és nem olyan kicsi, akkor ha az ágy falhoz eső felét telerakod díszpárnákkal, szerintem tök jó otthonos, heverőágy stílust kapsz. Mármint, anno néztem a Pretty Little Liarst, és nem tudom ismered-e, de ott pl. volt Aria szobája, és ott neki pont úgy volt megcsinálva az ágya, hogy a falnál van, és tele van az ágyának egyik fele díszpárnákkal, és pont emiatt én sokáig alapból azt hittem, hogy az nem egy rendes ágy, hanem csak egy afféle heverő, mert a sok párna miatt tökre úgy tűnt. De ha nem tudnád miről beszélek, itt van: [link] (nem a legjobb kép, de ezt találtam) Vagy lehet, hogy az ilyesmi csak nekem jön be, de szerintem nagyon otthonos az összhatás. Illetve az ágy elé egy kis puff, vagy egy kis pad is mutatós lehet. Oké, most minden amit írtam, az pénzesebb megoldás, nem tudom, hogy pontosan milyen dekorációra gondolsz, de nekem ezek jutottak az eszembe. :)
2021. ápr. 30. 09:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek.

Már neg van a meg oldás! =)

2021. ápr. 30. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!