Izzó rendelés interneten? Futár vigyáz rá vagy mire ide ér fele már nem működik?
Figyelt kérdés
Életemben nem rendeltem még izzókat a neten, és ezen gondolkoztam, hogy milyen lehet onnan rendelni :D Nyilván ha boltba veszed akkor meg tudod nézni, hogy törött-e esetleg2021. ápr. 26. 17:00
1/6 anonim válasza:
Azért a csomagolástechnika jó 100 éve túlhaladott azon, mint sem hogy azt kéne kuksolni, hogy törött-e egy izzó. Síkképernyős tévéket kiszállítanak úgy, hogy a futár össze-vissza dobálja és semmi baja nem lesz.
2/6 anonim válasza:
Nekem Kínából is sértetlenül érkeznek meg az izzók, no para!
3/6 anonim válasza:
Milyen "izzó"? Hagyományos? Mert ha LED-es, akkor ne netről rendeld, ha boltban veszed és nem élelmiszerboltban, hanem szakboltban, világítástechnikai vagy villanyszerelő boltban, akkor kapsz rá legalább 2 év garanciát (a webshopban is, csak oda vissza kell postázd, a postaköltség miatt nem éri meg)!
4/6 anonim válasza:
attól függ mennyit és milyet rendelsz
ha 1000 forintos izzót 1200 forint házhozszállítási dijért viszik ki az nem tul észszerű:)
Meddig tart elmennia bóótba és megvenni?
Gondolom annyit nem akarsz venni amit te magad ne tudnál hazavinni
5/6 A kérdező kommentje:
60 darabot rendeltem #4es, 1100 forintos futár díjjal is olcsóbban jöttem ki mintha el mentem volna a boltba érte. :D
2021. ápr. 27. 02:17
6/6 anonim válasza:
Úgy látszik nem értjük egymást... Nem a vételárra mondtam, hogy az olcsóbb! Ha elromlik 2 éven belül, akkor kb. 600 forint visszaküldeni cserére. Nem éri meg visszaküldeni. Ami bosszantóbb (volt rá példa nálam is) ha szériahibás és pár hónapon belül sorban bemondják az unalmast. Akkor aztán megérte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!