Hogy tehetném csendesebbé a szobámat?
Átérezvén a helyzeted, a külső zaj csak csukott ablaknál csökkenthető split klímával. A szomszéd fal rezgése pedig 4-5 cm vastag valódi nehéz szivacs tábla felragasztásával, zajhíd nélkül..(nem csavarozni, tiplizni,stb) persze ez csak a falra érvényes, a keresztfalon még így is jön valami.
Az olyan megoldás, mint szólni a közös képviselőnek, rendőrségnek, verőlegényeknek, megfenyegetni őket csípőretett kézzel sajnos nem célravezetőek, sőt inkább te iszod a levét.
Ilyen mifelénk is van, marad a csukott ablak, háromrétegű üveggel.
Ha az embernek mákja van, akkor akad egy harciasabb szomszéd, aki rendet rak...na ez nem én vagyok. Az egyik hangoskodó-hőbörgő családhoz átment egy új lakó, elbeszélgetett velük, azóta csend van...senki nem meri megkérdezni, vajh mit is mondhatott nekik? Pedig izagat a kérdés engem is.
Amúgy engem is érdekelne a kérdés mert hasonló gondom van persze nekem se lehetőség a költözés most...
Óvjon a jó isten ilyen válaszoktól mint a "kedves" 5-ös bazdmeg...!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!