Az egyik konyhai fióknak valami furcsa hagyma/fokhagymaszaga van. Hogy lehetne ki"szellőztetni", kiirtani belőle?
Figyelt kérdés
Csak papírok vannak benne. Albérlet, ezért nem tudom, mikor és mi lehetett benne, hogy ilyen illatot hagyott, ami nem is lenne rossz, de azért elég furcsa és szokatlan.2021. ápr. 12. 19:48
1/2 anonim válasza:
Én az ilyet mindig ecettel sikalom át, elveszi a szagát és az ecet is elillan, bár 1-2oraig büdös lesz utána, de ennyi.
2/2 anonim válasza:
Én, amikor beköltöztünk az új házunkba, ecettel, majd Domestossal pucoltam át az összes konyhaszekrényt. Tiszták voltak, de pl a fűszeres szekrényben megmaradt a fűszerszag. Ez a kombó kivitte. Próbáld meg, talán segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!