Sarokkanapék vélemények?
Figyelt kérdés
Milyen sarokkanapéról van jó véleményed?
Mióta van meg, mennyibe kerül, honnan vettétek?
Mindenképpen L alakú kellene, az Ikea Friheten-jével szemeztem eddig, de sokak szerint instabil és kényelmetlen. Méretben hasonló (~2,5x1,5 méteres) lenne optimális, milyen tapasztalataid vannak, hol érdemes nézelődni?
2021. ápr. 9. 18:19
1/3 anonim válasza:
Nekünk ikeás van, legalább tíz éve vettük, én nagyon elégedett vagyok vele. Hasonló mint amit kinéztél, szerintem ennek az utódja.
Nekem szempont volt hogy ne legyen terebélyes, mert kicsi a nappalink, valamint hogy egyenes letisztult felülete legyen, ne pedig nagy hupplis.
Az az oldala ahol végig háttámlás, oda vettem 3 ikeás párnát hogy szebb, kényelmesebb legyen, de ez ízlés kérdése.
2/3 anonim válasza:
Én azokat a sarokülőket utálom ami ággyá alakítható vízszintes az ülőfelület, miközben a háttámla meg van döntve. Folyamatosan lecsúszik róla az ember miközben meg az alsógatyája becsúszik a seggébe.
3/3 anonim válasza:
Ne textilbőr legyen a bevonata, mert annak lekopik a felső rétege és ronda lesz, és amíg hámlik, addig még szemetel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!