Ha van egy odaajándèkozható sarokkanapém, akkor kinek adjam oda, kit keressek?
Fcebookon van csomó bútoros közösség, ott hirdetném meg, leírnám, hogy elvihető X kerületből/városból, de csak ha megoldja a szállítást.
VAgy pedig lomtalanításnál ki kell tenni.
Az én tapasztalataim is ugyanazok, mint amit #1 ír, sokszor hirdettem már meg facebook csoportokban tárgyakat ingyen és nagyon kis arányban sikerült tisztességes partnert kifognom, aki nem kért még többet, mint amit felajánlottam (pl. fuvart), jól lehetett kommunikálni vele és tartotta a szavát. De a nagy többségtől sajnos csak a következőket lehet várni:
- sokan úgy érzik, hogy ők tesznek szívességet, ha befogadják a tárgyat, úgyhogy a tulaj legyen szíves leszállítani azt e nagy kegyért cserébe vagy menjen vele ide-oda, mert ő pont arra jár
- ha ők mennek a termékért, akkor az esetek 70%-ában NEM JELENNEK MEG a megbeszélt helyen és időpontban, de még csak nem is szólnak erről, illetve a legbunkóbb megoldást választva innentől nem reagálnak a hívásaidra, üzeneteidre
- ezen felül van még 10%, aki aznap, és 10%, aki ugyanabban az órában mondja le a találkozót
- marad 10%, aki betartja a szavát, csak miattuk nagyon nem éri meg befizetni a 90% valószínűséggel bekövetkező kellemetlenségekre!
Úgyhogy tényleg az a legjobb, ha a tulaj odaviszi valahova, ahol tutira átveszik és pont. Mint amilyen az #2-es által említett FKF raktár, de az sajnos tényleg csak Budapesten van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!