Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan rendeznétek be az...

Hogyan rendeznétek be az alábbi konyhát?

Figyelt kérdés

A felső fekete keret egy 120-as ablak, az alsó "félfal" pedig egy magaspult:

[link]

2021. márc. 7. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a C-D falakat L alakban tenném tele szekrényekkel. Ezen belül ahogy neked kényelmes. Ha magamból indulok ki, akkor a C sarokba tenném a hűtőt, az ablak alá a mosogatót, a D fal közepe felé mondjuk a főzőlapot a sarokba egy kamra elemet, mellé pedig egy sütő/mikró elemet úgy, hogy a főzőlapnak még ne legyen útban. A főzőlap mellett jobbra-balra hagynék egy-egy elemnyi munkafelületet.
2021. márc. 8. 09:09
 2/4 A kérdező kommentje:
SOS a kérdés, hogy egy 3x3-as konyhában (kép fent) 45°-os sarokelemet tennétek vagy simát? Most úgy néz ki, hogy G alakban körbe lesz szekrényezve, így amíg csak a C falra akartam a két nagy sarokelemet, addig nem filóztam, de most, hogy vsz már a pultnál is az lesz, talán kevés lesz a hely?...🤔 Azért SOS a kérdés mert ma délután jön az asztalos és mindent is kéne már tudnom, de nem tudok még ennyit sem.:(
2021. júl. 20. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem így nagyon pici zsúfolt luk lesz a konyhából függetlenül a sarokelemek milyenségétől. Nekem a 45 fokok nem tetszenek sarokban, így én nem ilyet tetetnék.
2021. júl. 21. 12:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Már nem lesznek 45°-ok, de szerintem így is zsúfolt lesz. Én csak egy fél U alakot szerettem volna az ablakhoz és a pulthoz egy 60cm-t, de meg lett vétózva...:(
2021. júl. 21. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!