Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A házban lógnak a szekrényajtó...

A házban lógnak a szekrényajtók, szeretnék új pántokat tenni rá. Nem értek hozzá, tanácsot adna valaki?

Figyelt kérdés

Nagyon nem értek a dologhoz, így nem tudom milyen pántokat vegyek, és hogyan tegyem fel őket. Édesanyámnak szeretném megcsinálni, mert tudom, hogy örülne.

A szekrényajtók nem túl vastagok és könnyűek. Milyen pántokat vegyek? Csavarral kell beverni, vagy fúrni kell és becsavarozni? Mire figyeljek???

Előre is köszi a válaszokat!

2010. aug. 17. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
háát szerintem annyi ahány féle.. elvileg lehet rajtuk állítani, először azzal kellene próbálkozni, és nem biztos hogy bármit rá tudsz szerelni, meg ha leszereled az egyiket, elviheted a boltba mintának, meg mindenképpen apró facsavart az ilyesminek.. ez asztalos munka.. így látatlanba mit lehet még erre mondani? :)
2010. aug. 17. 19:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy elég ha húzol a csavarokon.
2010. aug. 17. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!