Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Rugós vagy szivacsos kanapé...

Rugós vagy szivacsos kanapé melyik vált be nektek ?

Figyelt kérdés
Jópár éve volt egy rugós Firenze kanapém borzasztó volt .Felkerestem a gyártót mint kiderült 8cm rugó és max 2cm szivacs volt benne . Hat 2 hét után úgy éreztem magam mint egy fakír.Igazából ezért szivacsosat szeretnék de azt meg mindenki szapulja ....
2021. jan. 26. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:

évekig fájt a derekam, nem tudtam kipihenni magam...aztán vettem egy modern epedás matracot..ez húsz éve volt, azóta nem fáj semmim(az ágy hibája miatt)...a matrac kétoldalú, az egyik oldal"téli", a másik oldal nyári..vagy kókuszos, vagy valami másik..ami feltűnő, hogy nincs nyoma a matracon a seggem helyének, nem látszik mélyedés. Még nem volt megfordítva, a nyári oldalon fekszem. Fontos, hogy nincs reccsenés, ropogás, semmi...csendes. Pedig nem vagyok pillesúlyú.

Az igaz, hogy nem volt olcsó, de nagyon megérte.

Budaörsön vettem egy ismert lakberendezési cégnél..nem kika, nem ikea..

Még annyit, hogy a (vastagabb)szivacs betétek nagyon jók, főleg a "pásztorórákon"...de aludni semmi esetre sem. Vendégágyon kiváló.

Ez az én tapasztalatom. A nejemnek aranyáron vettünk szintén epedás széles ágyat, hasonló minőségben..inkább még jobb..ez qurvadrága volt, de mintha légpárnán feküdne a szerencsés..

Ezt még a kikában vettük, de ma már más a neve.

Száz szónak is egy a véhe: a minőségi epedás matrac a lehető legkényelmesebb

Szerintem.

2021. jan. 26. 21:45
 2/5 Miss Endzsi ***** válasza:

Itt pont az epedarugós matracról mondják, hogy egészségtelen.

[link]

2021. jan. 26. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért itt első körben a kérdés kanapéra vonatkozott, nem ágyra.

Kérdező, aludnál is rajta, vagy csak ülnél?

2021. jan. 26. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Én már kinéztem az új ülőgarnitúrámat és az rugós. Kifejezetten puha süppedős verziókat kerestem csak. Végül andante lett a választott.3-2-1 800000ft. Aludni nem igen lehet rajtuk, de mindegyik ülőfelület relax funkciós. Szóval felemelhető a lábtartó és ezzel párhuzamosan a támla is hátra dől.

Véleményem még nincs mert nincs kész a ház, de áprilisba kell megrendelnem mert 3 hónap mire megérkezik legrosszabb esetben

2021. jan. 27. 07:39
 5/5 anonim ***** válasza:
#4: a hallban szivacsos van, pont olyan, mint amit írtál. Három hónap után ért ide, Ohióban gyártották. Nem volt olcsó, de megérte. Ebéd után ott alszom.
2021. jan. 27. 10:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!