Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miért tűnnek el dolgok a...

Miért tűnnek el dolgok a lakásban mintha a föld nyelte volna el őket?

Figyelt kérdés
Nálatok volt már olyan, hogy kerestetek bizonyos dolgokat azt sehol nem találtátok majd később előkerült olyan helyen ahol nem is gondoltátok volna? Nekem ma veszett el az új maszkom amit pár napja vettünk. Arra emlékszem, hogy egy napig az ablaknál levegőztettem, mert gumi szagú volt, majd anyám mondta, hogy tegyem be a mosógépbe majd kimossa a többivel együtt. Én be is raktam pont a tetejére, majd másnap mikor kérdezem, hogy kész van e a maszk, anyám szól. hogy nem találja. Első sőt második adag mosásnál de volt meg. Ma megnéztünk minden lehetséges búvóhelyet, mosógép mellett, szőnyeg alatt, én szobámban, nappaliban de sehol sincs. Mintha tényleg felszívódott volna. Annyira szerettem volna hordani azt, de eltűnt. Fogalmam sincs hol keressem még, néztük a ruhákban, hátha belekeveredett de semmi. Nálatok volt ilyen, hogy szőrén szálán eltűnt valami azt valahogy előkerült? Ki nem vittem még, mivel még büdös volt, így kizárt, hogy kint hagytam volna el.

2021. jan. 17. 18:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak városi legenda, hogy a mosógépben tűnnek el a zoknik meg az egyebek.

A Zoknimanó nevű ufók viszik el, mert az hajtja az űrhajójukat.

2021. jan. 18. 16:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nagyon sokat fogsz még ilyet látni. Csak az elmúlt 2 évben kb 20 fél pár zoknit találtam. Fogalmam sincs hol van a párjuk. És egy kis szatyornyit előtte már kidobtam amit tartogattam de egy idő után már elfogadtam hogy nem jönnek vissza az elszökött zoknik, ezért kidobtam. De amúgy ha beütöd a keresőbe van erről vagy száz vicc. Na a maszkod is oda került 🙂.

[link]

2021. jan. 23. 01:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A zoknikat én se értem. Egyre minimalistább életmódot folytatok, nincs már szinte hova eltűnni a dolgoknak. De a fél pár zoknik mégis mindig eltűnnek.
2021. jan. 24. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!