Parketta akcióról tudtok valahol?
Figyelt kérdés
Lakásba kellene, közepes igénybevételhez. Jó minőségű, de ne a csúcskategória.
Mennyibe kerül annak lerakása?
Szalagparkettát szeretnék.
2010. aug. 12. 08:58
1/8 anonim válasza:
Mi 1200 Ft/nm vettünk és mi is raktuk le. Semmi bonyolult nincs benne, ti is megtudjátok csinálni!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, és hol?
Kétbalkezes vagyok, na jó, csak majdnem, + nő vagyok, szerszámok nélkül.
2010. aug. 12. 09:32
3/8 anonim válasza:
Nyugi, én is nő vagyok mégis sikerült! :D Nem bonyolult, ha rájössz a technikára! Kérj meg pár ismerőst hogy segítsenek és hamar meglesz! :) Amúgy mi a Diego-ban vettünk! De van a Baumax-ban, Praktiker-ben és csomó ilyen helyen jó áron.
4/8 anonim válasza:
Mi is útfelújítunk, és több helyen fogunk szétnézni, de elsősorban ott ahol ilyenre "specializálódtak" és akciók szoktak lenni. Barkácsboltokban nemigen van akció és drága.
5/8 anonim válasza:
Szóval diego, meg ilyesmi helyek elsősorban.
6/8 anonim válasza:
Mi a Diego-ban szoktunk vásárolni. Gyakran hirdetnek akciót, mint most is:
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Hú, de szépek!
Tegnap néztem egy helyen, általában 5-6 e körül volt, nm.
Így már talán elég lesz rá a kassza.
A szélét hogyan tudjátok elvágni, ott fűrész kellene? Meg betoldani, ott ahol rövid? És ha a fal nem egyenes? Panelfalak.
Hú, nem merek nekikezdeni.
Mi a reális ár, amit kérhetnek érte?
2010. aug. 12. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!