Milyen színű legyen a fal a szobámban?
A szüleimmel élek, tehát számomra a szobám nem csak hálószoba, hanem nappali is egyben :)
Nem túl nagy, mondjuk annyira nem is kicsi. Közepes. De inkább kis méretű ( nem igazán tudom eldönteni.)
Szeretem az extravagáns dolgokat, szóval lehet bármilyen élénk, rikító szín is.
Az ajtó fehér és valószínűleg az is marad(esetleg citromsárga lesz ha mondjuk zöld lenne a fal és fehér padlólap lila fugával vagy fordítva..). az ablak (világos színű) fa.
A következő színekre gondoltam: zöld, vagy lila(orgona) fal. Padlólapok lesznek a parketta helyett. Vagy világos orgona vagy almazöld lapokat szeretnék, ha az nincs akkor fehér. Ha fehér akkor a fuga lesz zöld vagy mályva. Ha zöld a fal akkor lehetne citromsárga az ajtókeret. Mi legyen? :)))) nem tudom eldönteni. Tudom kissé bonyolultan írtam le, bocsika.
Köszönöm mindenkinek, hasznos válaszokat adtok tényleg :))
Utolsónak: az ez előtti ötlet az volt, hogy 2 vagy 4 színű fal. De mivel az egyikből sokat elvesz az ablak a másikból meg szinte az egészet a szekrénysor...
És a két kimaradó falból az egyikből megintcsak elvesz az ajtó a másik szabad pedig közvetlenül mellette van ( nem tudom mennyire érthető) szóval nem lenne előnyös.
Egyébként régen olyan volt, hogy volt húzva a falba egy átló és 3szög alakban más színű volt, vagy hogy mondjam. :))) de most újítani akarok majd, és több évre kell terveznem.
itt megtervezheted a szobádat kb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!