Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű legyen a fal a...

Milyen színű legyen a fal a szobámban?

Figyelt kérdés

A szüleimmel élek, tehát számomra a szobám nem csak hálószoba, hanem nappali is egyben :)

Nem túl nagy, mondjuk annyira nem is kicsi. Közepes. De inkább kis méretű ( nem igazán tudom eldönteni.)

Szeretem az extravagáns dolgokat, szóval lehet bármilyen élénk, rikító szín is.

Az ajtó fehér és valószínűleg az is marad(esetleg citromsárga lesz ha mondjuk zöld lenne a fal és fehér padlólap lila fugával vagy fordítva..). az ablak (világos színű) fa.

A következő színekre gondoltam: zöld, vagy lila(orgona) fal. Padlólapok lesznek a parketta helyett. Vagy világos orgona vagy almazöld lapokat szeretnék, ha az nincs akkor fehér. Ha fehér akkor a fuga lesz zöld vagy mályva. Ha zöld a fal akkor lehetne citromsárga az ajtókeret. Mi legyen? :)))) nem tudom eldönteni. Tudom kissé bonyolultan írtam le, bocsika.

2008. nov. 30. 17:28
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

én a helyedben ilyen jó erős barackszínt választanék, de ha ezek közül, akkor a lila :D

ehhez pedig szerintem fehér padlólap és az ajtó is maradjon fehér :)

bár a másik színösszeállítás élénkebb :D de nekem a lilás dolog jobban bejön :D

(én ehhez még mondjuk azt kérném, hogy a szoba teteje legyen fehér, mert ettől magasabbnak fog tűnni a szoba)

2008. nov. 30. 17:42
 2/13 A kérdező kommentje:

Most épp barackszínű :DD (a plafon is)

Ez a lila-fehér dolog nekem is tetszik, egyszerű de nagyszerű ;) Láttam egy ilyen szobáról képet és nagyon hangulatos és szép volt.

Szerintem így is elég magas már a szoba. És nekem valahogy nem tetszik ha a plafon más színű. Olyan hagyományos... viszont nagymamámnál úgy van és mikor megláttam arra gondoltam, sokkal szebb úgy (neki is barack a szoba, csak neki a plafon gyönyörű fehér) és valahogy elegánsabb.

Köszi, hogy leírtad a véleményedet, hasznos volt :) Ha valakinek még van akkor annak is örülnék :))

2008. nov. 30. 18:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha fehér lesz a padló akkor a falad legyen egy erős bordó, benne egy fehér hungarocell szegőcsík.A mennyezet szélei is lehetnek bordóak mondjuk egy 30-40cm szélesen, a többi fehér.Persze oda is tegyél egy nagyon szép szegőt.Nálunk így van , és bárki bejön eláll a szava is.Tényleg nagyon szép.
2008. nov. 30. 23:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok .Itt meg is tudod tervezni.Igaz nem a sajátod, de legalább a színek kombinációját .
2008. nov. 30. 23:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ja itt!!:)

2008. nov. 30. 23:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a praktikeres tervezo oldal nagyon-nagyon jooooo!!!!!
2008. nov. 30. 23:38
 7/13 A kérdező kommentje:

Szerintem az én lélegzetem is elállna, köszi :))

Jaj de jó annyi ilyen tervezős dologról hallottam már de még sose találtam sehol rendeset. :)

2008. dec. 1. 01:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt a színekről:

[link]

Elsőre úgy tűnhet, hogy másról szól, de nem. :) Érdekes írás. Kiderül belőle, hogy nem mindegy, mivel veszed körül magad. Szerintem elsősorban a SAJÁT ösztöneidre, megérzésedre hallgass, akkor biztosan jól döntesz. A lényeg, hogy Te jól érezd magad a szobádban. :) Amúgy a zöld nekem is bejön.

2008. dec. 1. 08:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ne tévesszen meg a címe.

2008. dec. 1. 08:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

sztem olyan is lehetne, hogy két szembe levő fal lila a másik fehér, vagy ilyen kombináció, ezek nagyon jól mutatnak, vagy hogy sarokból lefelé háromszög fehér/lla, a többi lila/fehlr

ha érthető :S

2008. dec. 1. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!