Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol lehet kapni olyan csavaros...

Hol lehet kapni olyan csavaros tetejű kis üvegeket, amiket könyves gyertyákhoz használnak? Pl Világok lángjai is.

Figyelt kérdés
Keszítenek en is magamnak parat, de hiaba irtam be a google keresőbe, csupa mas alakú befőttesüveget ad ki. Honnan rendelik a gyertyasok vajon?

2020. nov. 15. 09:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

És ha nem hajszálpontosan olyan, akkor mi van?

Én mondjuk azt a részét nem értem, hogyha rajta van a kupak, akkor hogyhogy nem alszik el pár perc után a gyertya?

[link]

[link]

[link]

2020. nov. 15. 10:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

AMikor égetik, akkor nincs rajta a teteje! :)

[link]

2020. nov. 15. 11:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, amúgy a legjobb, ha elmész egy hipermarketbe, szétnézel a dzsemek között. Aminek megtetszik az üvege, megveszed. Kieszed belőle a dzsemet, és csinálsz bele gyertyát. :)
2020. nov. 15. 11:51
 4/13 anonim ***** válasza:

Pontosan mi a különleges abban, amit pontosan keresnél...?

Az alakja? A teteje? Vagy mi?

2020. nov. 15. 11:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem bőven jó hozzá a legolcsóbb, kis másfél-2 dl-es erős pista, vagy ecetes torma üvegek...
2020. nov. 15. 12:00
 6/13 A kérdező kommentje:

És ha nem egy darab gyertyák akarok csinálni, hanem 10-et, és karácsonyra odaadni azoknak, akiket ez érdekel? Akkor vegyek 10 lekvárt? Nem.

Komolyan érdekel, hogy ők, mármint a gyertyakészítők hol szerzik ezt be, mert ott valószínűleg nem darabonként, hanem csomagosával, mondjuk 5-10 egyben vagy akár több lehet beszerezni, valamiféle nagyker áron. De egyszerűen nem találok a keresőszavakkal ilyen weboldalt.

És igen, olyat akarok venni, ugyanolyat, mert ez a könyves gyertya-hangulat alapja, nem erőspistás meg egyéb lekváros üvegeket...

Nyilván ha ég, le van csavarva a teteje.

2020. nov. 16. 01:39
 7/13 A kérdező kommentje:
Az itt linkeltek egyike sem ugyanolyan, mint a Világok Lángjáé vagy a Little Fires-é.
2020. nov. 16. 01:41
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

Lehet, hogy maguknak gyártatják az üvegeket.

Egyébként nem mondott hülyeséget, aki a dzsemes sort javasolta. Szerintem nem arra gondolt, hogy vásárolj 10 üveg dzsemet, hanem hogy nézz körbe a befőző részlegen (konyha cuccok), hogy milyen üres befőttes üvegeket lehet kapni fedővel együtt. A Pepcoban is szoktak lenni pofásak, de pl. online méhész boltoktól is lehet ilyesmiket rendelni. Hobbi boltokban is szokott lenni, de ha tutira akarsz menni, akkor böngéssz mondjuk a [link] oldalon.

2020. nov. 16. 09:47
 9/13 anonim ***** válasza:

7: akik professzionálisan csinálják, azok maguknak gyártatják le az üvegeket. És mivel az a forma a márkatermék egyik fontos dizájn-eleme, azt az üveggyár nem árusíthatja üresen! Azt hittem, ez annyira alap dolog, hogy mindenki tisztában van vele.

Köszi 8-as, igen, pontosan erre gondoltam.

2020. nov. 16. 10:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Ne akard szóról szóra leutánozni, mert arról messziről sütni fog, hogy egy gagyi utánzat! Márpedig nyilván azért akarsz ilyen ajándékot adni, hogy személyes, saját készítésű legyen.

Vegyél ilyen csatos üveget, szerintem legalább annyira jól néz ki, mint a lekoppintani kívánt könyves termék...

[link]

A KIK-ben talán 180-200 ft darabja, pár hete vettem.

2020. nov. 16. 10:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!