Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű legyen a szoba?

Milyen színű legyen a szoba?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 14:27
 1/2 anonim válasza:
attól függ. gondolom most festetek. mi túl vagyunk rajta szerencsére. a nappalit fehérre festettük, csíkkal, mert mindenféle bútor van benne (kék szőnyeg, barna szekrény, vajszínű bőr ülőgarnitúra). a hálószoba bordó lett, nagyon szuper. a plafon fehér, tettünk rá stukkót. a fürdőszoba élénk narancssárga, a gyerekszoba mályvaszínű, a konyha citromsárga. előszoba vajszínű, folyosó élénk zöld. de láttam ibolyalila szobát is, az iszonyatosan tetszett, már bánom hogy nem olyan lett az egyik szoba. remélem segítettem :)
2010. aug. 10. 14:54
 2/2 anonim válasza:
Halványsárga, halványnarancssárga, halványlila, tojáshéjszín. Nekem a halvány színek jönnek be. A konyhát élénk narancssárgára festettük, de megbántuk, mert iszonyat hamar meguntuk, és ráadásul nem is illik oda. Most tervezzük átfesteni. A fehéret sem szeretem falszínben (tudom, hogy most divat), mert kórházra emlékeztet, nem otthonos. Van itt a szomszédban egy fodrászat, ahol lime színű a fal. Nagyon bántja a szemet. Az ilyen élénk színek szerintem bántóak.
2010. aug. 10. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!