Milyen színű fal menne fa bútorokhoz?
Figyelt kérdés
Van egy nagy tolóajtós fa szekrény meg egy kisebb fa szekrény, inkább gardrób típus. Meg lesz még pár fa bútor is. Sok színt kedvelek, melyik menne hozzá?2020. nov. 11. 08:37
1/6 anonim válasza:
Fehér, szürke mindenképp szerintem. Bár a szürke a világosabb fafajtához. Szerintem ha ezek számodra túl egyszerűek, belefér bármilyen színnek a világosabbik változata.
2/6 anonim válasza:
Attól függ,akarsz-e egy konkrét stílust kialakítani. Vegyük példának,hogy egyszerűbb vonalvezetésű fenyőfa bútoraid vannak,ahhoz többek közt a skandináv stílus illik, jellemzően hűvös,sápadtabb falszíneket használ,fehértől a bézsen át a kékes,zöldes árnyalatokig.
Ugyanakkor az egyszerű fenyőbútor a country stílusba is belefér,az ottani falszínek már jóval teltebbek,melegebbek, pl.mustársárga,vagy akár barnás,bordós árnyalatok.
3/6 anonim válasza:
Fa-fa, de milyen? Ében vagy fenyő? Feltételezve hogy fenyő (mert az a leggyakoribb) nekem zölddel tetszene. De az ugye én vagyok.
4/6 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy pontosan milyen fára gondolsz. Ha fenyőre gondolsz, ott is lehet többféle árnyalat, de szerintem a világosabb színekkel nem lehet mellélőni. Nekem például a régi szobámban fenyőbútorok voltak, a fal pedig narancssárga volt, de viszonylag világosabb. Együtt a fenyőbútorokkal nagyon kellemes hatású volt a szoba. De én a bézst is eltudnám képzelni. De a tolóajtós szekrényednek van nagy befolyása a dolgokban, mert a szobában az a legnagyobb bútor. Nem tudsz róla esetleg egy képet beilleszteni? Mert azért a fabútorok közt is hatalmas különbség van. :)
5/6 A kérdező kommentje:
asszem fenyő ja :D..de én nem vagyok fa szakértő így fogalmam sincs milyen meg régi már.
2020. nov. 11. 12:26
6/6 anonim válasza:
Nyílászárók, padló színe sem mindegy. De bármilyen, amit te szeretsz. Ennyiből lehet, hogy te a minimált szereted vagy az antikot vagy az iparit vagy a népit vagy a mediterrán vagy az ikeásat... Nézegess képeket a neten, biztos lesz ötleted még sok is.
pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!