Milyen színűre fessem a szobámat ami passzolna a bútorokhoz?
Helló.
Nemsokára kiszeretném festeni a hálószobámat, de nem tudom milyen színre. Sok féle színt kedvelek. Szeretném ha a kész szoba ilyen esztétikus hatást nyújtana. Minden falam egyszínű lesz. A bútorok mind fabútorok. A padló is ilyen fa, barna színű. Eddig a halvány rózsaszínen gondolkodtam, de nem tudom, hogy menne a bútorokhoz. Leszúj bútorom az is fa színű lesz. Még ilyen bézs árnyalatokban is gondolkodtam. Hófehér kizárva, mert bántja a szememet. Sárga színen is gondolkoztam. Jelenleg halványkék és meguntam. Mit gondoltok? 23L
Attól is függ, akarsz-e valami konkrét stílust adni a szobádnak; milyen világ áll közel a szívedhez. Ha jól értem, natúr fa színűek a bútorok, gondolom egyszerűbb vonalvezetésűek. Ha napsárgát, narancsszínt raksz a falra, pl. mehetsz a mexikói stílus irányába (ebben a stílusban fordulnak elő egyszerű vonalvezetésű natúr fa színű bútorok). Persze még egzotikus kiegészítők is szükségesek a fílinghez.
Ha hidegebb, szolidabb színeket választasz, akkor meg pl. a skandináv vonalra lehet rájátszani, de pl. világosszürke fallal lehet egy beach-style szobád is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!