Az IKEA-ban szokott lenni Black Friday?
Nem szokott és mostanában az Ikea Family akciók is sokkal soványabbak. A honlapjuk meg annyira gyenge, hogy online vásárlásnál még a normál érdeklődést se bírja, egy ilyen akciónál szerintem végérvényesen összeomlana.
Csodálatos, hogy valakit lázba hoz ez a BF, én a levelezőrendszeremet évekkel ezelőtt beállítottam arra, hogy szűrje és azonnal törölje azokat a leveleket, amikben megjelenik a BF szókapcsolat. :D
Az Ikeának, hidd el, nincs szüksége BF-re…! Már most nem lehet mozdulni benne a forgalomtól. Szerda délelőtt mentem, hogy na, nem lesznek sokan. Hát de! Ott bandázott a fél város.
Az adventi egytermékes akcióik miatt meg tök nem érdemes elmászni. Kivéve ha pont valami nagyobb cuccot kínálnak, de általában nem, csak ilyen beetetés, hogy mi az, amire felcsillan az impulzusvásárló szeme és megrohanja az üzletet, hogy megvegyen száz másik dolgot, elfelejtve azt is, amiért bement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!