Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Keresek egy ilyesmi tv komódot...

Keresek egy ilyesmi tv komódot (lásd kép), hol van ilyen?

Figyelt kérdés

KÉP: [link]

(én terveztem, nem egy konkrét pl ikea típus) Nem nagyon láttam még ekkorát/ilyet.

230*70*40-es vagy akár több darabból összeállítva, fenyő vagy fekete, lehetőleg 80ezer alatt. Asztalossal mindennel együtt olyan 120ezerbe lenne kivitelezni.

Lenne rajta egy 20kilós 120centis vékony tv valamint 2 hangfal jó lenne ha 2 méterre egymástól lennének és az egész kóceráj mozgatható lenne.

Ha másnem lesz 1 sima tv állvány, hangszórók meg mennek a falra és kész.

2010. aug. 8. 23:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Miből lenne? Laminált bútorlap? Ajtó lenne rajta? Üveg? Fa? vagy csak simán a polcok?
2010. aug. 9. 07:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Ja az kimaradt bocsi:)

Eredeti elképzelés: kivül natur tömör lucfenyö, selyemfény lakkal, fiokok alul farost, oldalt butorlap fehér laminált. Elöl 2 üvegajtó, sötétitett homokfujt. De ettöl el lehet térni, a lényeg a méret már azt se bánom ha nem ilyen anyagból van csak legyen valami és ne 120-ért. Abba amugy 65 az anyag és a többi a munkadij.

2010. aug. 9. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!