Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan lehetne kinyitni a...

Hogyan lehetne kinyitni a fiókot, ha nincs meg hozzá a kulcs?

Figyelt kérdés
Egy fiókos konténert kaptam, de nincs meg hozzá a kulcs. Az alsó kettő fiókja nyílik, de a legfelső nem. Akitől kaptam, annak nincs meg a kulcs. Hogyan tudnám mégis kinyitni és használni a felső fiókot is? Gondoltam a feszegetésre, de nem nézne ki szépen utána. Megpróbáltam minden kulcsot, amit találtam, egyik se nyitja, a legtöbb bele se ment. Van valami szakember vagy bármilyen megoldás, amivel szobatisztán ki lehetne nyitni azt a fiókot is?

#kulcs #fiók #zár #fiókos konténer
2020. szept. 27. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kifúrod a betétet.

Egy lapos drót és csavarhúzó segítségével. Dróttal a tüskéket kell gyorsan "fésülni"csavarhúzóval meg fordítani.

Vagy erős csavarhúzóval megtekered, és eltörnek a tüskék.

2020. szept. 27. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Képet tudnál felrakni róla?
2020. szept. 27. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
fűrészlappal átvágni a nyelvét(?)
2020. szept. 27. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan a konténer márkája és a zár kódja (4-5 számjegy a kulcslyuknál), akkor lehet rendelni pótkulcsot.
2020. szept. 27. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:

hol laksz?

tudok segíteni

2020. szept. 27. 19:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Bocsánat, csak most jöttem erre megint. Itt van egy kép:

[link]

Ha még jár erre valaki és tud segíteni, honnan, milyen kulcsot lehetne szerezni, megkszönném.

A betét átfúrásához és fűrészlappal nyitáshoz nem értek, megpróbálok rákeresni, de tartok tőle, nincs eszköz hozzá itthon, még talán valami ismerőstől lehet kérni esetleg.

2020. nov. 15. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!