Hogy tudom a műhelyben a lakatot kinyitni kulcs nélkül?
Figyelt kérdés
Pàrom beràngattàk éjszaka dolgozni, ki kellene nyitnom itthon az egyik szekrényt.
Neten néztem videót, de nekem dróttal nem sikerült, tény gyenge volt a drót(a gyerek egyik játékàn lévő)
Adjatok légyszi valami tippet.
2019. máj. 26. 03:42
1/5 anonim válasza:
Vágd le, verd le, gemkapocs és kés na meg 1perc-2óra, vedd le az ajtót, bontsd le a szekrény hátulját, csavarozd le a pántokat.
Milyen a szekrény?
2/5 anonim válasza:
Hangoskulccsal. Azaz fémfűrésszel (csak van abban a műhelyben) elvágod a szemet, össze lehet hegeszteni.
3/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm.
Vagy megvàrom az embert, egyszer csak hazaér.
Olyan szekrény mint ami gyárakban van öltözőszekrény.
2019. máj. 26. 08:43
4/5 anonim válasza:
2 nagyméretű egymásnak feszített villaskulccsal simán le lehet törni, de persze erő is kell hozzá
5/5 anonim válasza:
Ha kínai a lakat, lehet, hogy le tudod ütni kalapáccsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!