Rendelt már valaki a mazzonibutortól?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?2020. szept. 21. 21:57
1/7 anonim válasza:
ránézésre
cseh domain, lengyel bejegyzésű cég, magyar irodával, olaszos névvel .... nincs róla review...ez egy akkora átbaccás, mint innen Kína
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is annak tűnik pont ezek miatt, de a favin keresztül is hirdet, ami elbizonytalanított :/
2020. szept. 22. 07:39
3/7 anonim válasza:
Nem ismerem, de szerintem nincs ezzel semmi gond, mivel opció náluk az utánvétes fizetés.
Ha meghozzák és rendben van fizeted, ha nem, akkor nem.
Csak olyanokkal legyen fenntartásod (ismeretlenül) ahol előre kell fizetni!
4/7 A kérdező kommentje:
Azt hittem alaposan átnyálaztam az oldalt, de ezek szerint nem. Sehol nem láttam hogy milyen fizetési lehetőségek vannak, és sok más mindent se. Mondjuk telefonról próbáltam, gépről nem tudom ugyanaz látszik-e.
2020. szept. 22. 13:29
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :)
2020. szept. 23. 08:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!