Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ikea Hemnes ágy alatti tároló...

Ikea Hemnes ágy alatti tároló kb mennyit bír?

Figyelt kérdés
Egy egyszerű ágy alatti fiók. Tankönyveket szeretnék benne tárolni, de nem tudom mennyit bír.

2020. szept. 5. 14:29
 1/3 anonim válasza:
77%
Nezzd meg hogy a feneklap a doboz aljara van a erositve vagy a doboz lapjai koze? Ha a fenkre van erositve akkor csak konnyu targyakat mit parnan lehet de megerositheted sarok vasakat csavarozni ra vagy jobb falecet csavarozni belul az oldalfalra es a fenek lemezre/deszkara ha erte mit mondok? sok sikert
2020. szept. 6. 06:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem terhelném könyvekkel, ez egy, a fiók oldallapjainak vájataiba csúsztatott farostlemez, gyakorlatilag semmi alátámasztása nincs.
2020. szept. 7. 15:57
 3/3 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%
Most raktunk össze egy hasonlót (Brimnes), a fiók alsó lapján volt egy matrica, ami szerint 20 kilót bír, de az összeszerelési útmutatóban is jelezték. Ezt nemcsak klasszikusan az oldallapok vájatai tartják, hanem a két hosszabbik oldalán vájatban van és középen alatta fut egy sín, ami megtámasztja alulról. Így elhárul az a veszély, hogy a közepén megsüllyed és kicsúszik a vájatból. Meg kéne nézni a Hemnes összeszerelési útmutatóját, ami letölthető az IKEA termékoldaláról, hogy hogyan kell összeszerelni a fiókot. Ha ott egy erősebb struktúra rajzolódik ki, akkor szerintem terhelheted könyvekkel, bár jó minőségű könyvekből ekkora térfogat nyomhat többet is, mint 20 kiló. Lehet, hogy a teherbírást is jelzi az összeszerelési útmutató.
2020. okt. 7. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!