Ikea Hemnes ágy alatti tároló kb mennyit bír?
Figyelt kérdés
Egy egyszerű ágy alatti fiók. Tankönyveket szeretnék benne tárolni, de nem tudom mennyit bír.2020. szept. 5. 14:29
1/3 anonim válasza:
Nezzd meg hogy a feneklap a doboz aljara van a erositve vagy a doboz lapjai koze? Ha a fenkre van erositve akkor csak konnyu targyakat mit parnan lehet de megerositheted sarok vasakat csavarozni ra vagy jobb falecet csavarozni belul az oldalfalra es a fenek lemezre/deszkara ha erte mit mondok? sok sikert
2/3 anonim válasza:
Én a helyedben nem terhelném könyvekkel, ez egy, a fiók oldallapjainak vájataiba csúsztatott farostlemez, gyakorlatilag semmi alátámasztása nincs.
3/3 Ignis Subdialis válasza:
Most raktunk össze egy hasonlót (Brimnes), a fiók alsó lapján volt egy matrica, ami szerint 20 kilót bír, de az összeszerelési útmutatóban is jelezték. Ezt nemcsak klasszikusan az oldallapok vájatai tartják, hanem a két hosszabbik oldalán vájatban van és középen alatta fut egy sín, ami megtámasztja alulról. Így elhárul az a veszély, hogy a közepén megsüllyed és kicsúszik a vájatból. Meg kéne nézni a Hemnes összeszerelési útmutatóját, ami letölthető az IKEA termékoldaláról, hogy hogyan kell összeszerelni a fiókot. Ha ott egy erősebb struktúra rajzolódik ki, akkor szerintem terhelheted könyvekkel, bár jó minőségű könyvekből ekkora térfogat nyomhat többet is, mint 20 kiló. Lehet, hogy a teherbírást is jelzi az összeszerelési útmutató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!