Hol vehetnék Tüzelőolajat vagy fűtőolajat az olajkályhámba?
Milyen árakon kapható ez most?
Nincs valakinek felesleges?
Bármennyitől megszabadítanám..
Az olajkályhába most gázolajat lehet csak venni nincs tüzelőolaj mivel az ára nem kevesebb.
A fűtőolaj az más nem használható háztartásban.
A tüzelőolaj az gázolaj volt régen is csak megfestették pirosra. Most a kutaknál nem tudok róla hogy külön lehetne olcsóbb gázolajat tüzelőolaj néven venni.
A fűtőolaj meg a pakura csak ipari berendezésekben használható.
Az olajszőkítő botrány óta pontosan 10 éve nem árulnak HTO-t.
Talán szoc.segéllyel kompenzálják a különbséget, csak gázolaj kapható.
Nekem van még régről megmaradt kb 30liter. Felhasználni nem tudom, mert már nincs mivel. Próbáltam eladni, de állítólag tilos. De nem is értem, hogy miért. Nem több ezer liter kereskedelmi mennyiséget akarok eladni, csak ami nekem megmaradt. Tüzifát lehet korlátlanul tonna számra, olajból egy litert sem.
Úgyhogy csak úgy van, tárolom egy hordóban.
Marhaság, nem tudom ki találta ki hogy tilos eladni.
Viszont van egy olyan 1993 mas törvény hogy felhasználni tilos tüzelésen kívül más célra.
Szerintem ezzel keverik össze.
Ha pest megyei vagy én megvenném írj emailt!
Privát e-mail a kérdés kiírójának
a kérdés mellett, ott tudsz írni.
Bocs, csak most olvastam. Én vagyok akinek 30 literje van. Sajnos kb 200km-re lakom Pest megyétől.
Mikor egyszer felraktam apróhirdetési oldalra, csak pislogtam olyan privát üzeneteket kaptam. Pl hogy ha X napon belül nem törlöm a hirdetésemet, akkor feljelentenek adócsalásért és hasonlók. Én még csak néztem, hogy mi van?!
Végül most azt csinálom vele, hogy mivel vegyes tüzelésű kazánom van, egy kis olajat összekeverek hamuval, hogy olyan jól gyúrható masszát kapjak. Ezt becsavarom újságpapírba és ezzel gyújtok be. Jól ég és így legalább apránként talán jó pár év alatt el fog fogyni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!