Van egy oszlop a szobám közepén, eléggé zavar, hogy csak úgy van. Mivel tudnám kidíszíteni?
Figyelt kérdés
Tetőtéri szobám van, az oszlop tartja a tetőt, tehát nem díszként funkcionál, egyszerű négyzetes, 19x19 cm-es. Zavar, hogy nincs kihasználva, szeretném valamivel kidekorálni. A szélessége miatt nehéz olyan díszeket találni, ami nem néz ki hülyén rajta. Beépíteni nem lehet sajnos. Arra gondoltam, hogy képeket tennék fel, de az se mutatna valami jól szerintem. Régebben égősorral volt körbetekerve, de azt meguntam, szval valami mást írjatok légyszi. Valakinek valami tippje? Vagy mire keressek rá pinteresten, hogy találjak ötleteket?2020. aug. 27. 17:52
1/8 anonim válasza:
Én könyvespolcot tettem a gerenda és a fal közé.
2/8 anonim válasza:
Jók a képek is,de lehet virágtartókat,futó virágokkal.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!
Írhattok még ötleteket! ;)
2020. aug. 27. 23:18
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Én egy minden oldalról körbefutó polcot csinálnék rá (már ha van hely), és arra raknám a dísztárgyaimat, fotókat keretben, ilyesmiket.
8/8 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, de sajnos polcot nem rakhatok rá, mert tartóoszlop és minden egyes fúrással csak elveszek az "erejéből". De köszönöm szépen, jöhetnek még tippek!:)
2020. okt. 2. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!