Létezik a minden elképzelésünknek eleget tevő kanapé?
Szürke színű, sarokkanapé, kihúzható és ágyneműtartós (ahol az ágynemű tartó a hosszúkás részben lett kialakítva).
Kisebb kanapét keresünk, ~240 cm
Rengeteg üzletet megjártunk már, sok esélyest láttunk, de mindegyikben volt valami, ami nem tetszett.
Legközelebb állók:
Nekem ebben nem tetszik a steppelt minta (képen nem annyira feltűnő, de élőben nagyon látványos. Plusz nem vagyok annyira mömax fan, nem vagyok benne biztos, hogy megéri ott venni, megér-e a minősége ennyi pénzt.
Ő szinte megfelel a tökéletesnek: [link]
csak sajnos túl hosszú (177), 160tól túl hosszabb már nagyon belóg, nem lehet elmenni mellette. De stílusban ilyen lenne a legjobb.
Amik még kiderültek, hogy kizáró okok lehetnek:
ívelt karfa
a hosszúkás részen végigfutó karfa
bármelyik oldalon hiányzó karfa
a hosszúkás rész legyen széles (+80 cm)
Létezik vajon ilyen kanapé?
Debrecenben rengeteg üzletet végigjártunk (kika, mömax, möbelix, jysk, T bútor, kárpitmax, Vágóhíd utcai), de ha esetleg valakinek van tippje, hol nézhetnénk szét még, várom a helyek nevét :)
"sarokkanapé ... (ahol az ágynemű tartó a hosszúkás részben lett kialakítva)"
Mindegyik része hosszúkás: a két hosszúkás rész találkozik 90 fokban, ettől sarokkanapé... Akkor mire gondolsz?
Jelenleg szakembert se találtunk, aki megcsinálná.
Ma láttunk egyet, ami tetszene, de az is 185 cm mély. Az eladó, hogy persze itt bármit lehet változtatni, tuti megcsinálják. A készítő nem vállalta el, mert sok a munka.
A mömaxos "Living" (első link), kegyetlenül ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!