Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Minek találnak ki minden...

Minek találnak ki minden évben “divatos színeket”?

Figyelt kérdés
Minden lakberendezési újságban, portálon, videóban elhangzik, hogy mik az adott év legtrendibb színei. Ezek a színek évente változnak. Ha én idén befestem a falamat kékre, jovőre a sárga lesz trendi (képletesen szólva). Nyilván nem fog az ember évente festetni/tapétázni, akkor meg mi értelme van ennek? Értem, ha valaki épp most áll felújítás előtt, végiglapozgatja valamelyik lakberendezési lapot, és kifesti a házát az éppen aktuális színnel. De következő évre már elavult lesz. Biztos sokan emlékeznek rá, pár éve mekkora divat volt a narancsárga, meg ezek az élénk színek, kost meg ezek a semleges bézs színek hódítanak. Szerintem célszerű a saját ízlés szerint kiválasztani a színt.

2020. júl. 19. 23:22
1 2
 11/12 nemaRendőrség ***** válasza:
35%
Nagyi bútoraival? Amik 12 év helyett 120 évig jók?
2020. júl. 26. 20:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a 120 évig jók dumát.

Mintha régen csak minőséget gyártottak volna és nem dohos, nyikorgó, nehéz, otromba vackokat.

Nyilván van az a szűk réteg, aki régen is meg tudta fizetni a minőséget, és azok a bútorok ma is értékek.

Csak a többség nem ilyen, hanem az olcsó fényes, laminált bútorlapokból összerakott vackokat tudta megvenni amik a mai IKEA színvonalat sem ütik meg.

Na meg hiába bútor a bútor 120 évig, ha az ember nem akarja ugyanazt bámulni élete végéig, hanem néha beújítana...

2020. júl. 26. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!