Fura, hogy már most a közös házunk berendezésén gondolkozom?
Barátommal 5 éve vagyunk együtt, ő jövőre végez az egyetemmel, én két év múlva. Ha én is végeztem, hazaköltözünk vidékre az én megörökölt családi házamba.
A karantént otthon töltöttük ebben a házban, már akkor is beszélgettünk, hogy mit változtatnánk rajta, pl. garázst építenénk, megcsinálnánk az emeletet,stb..
Én viszont kb. 1-2 hete ezen gondolkozom , hogy hova milyen bútort tennék, melyik szoba kié lenne, milyen színű lenne a fal, a parketta, stb..
Próbálom lefoglalni magam mással,mert tudom,hogy még korai, de valahogy mindig a bútor boltok honlapján kötök ki :DD
Szerintetek mennyire normális és miért lehet ez? Esetleg előfordult már veletek is?
23L
Szerintem aranyos, de főleg természetes, hogy egy komoly kapcsolatban tervezgeted az otthonotokat.
Ha neked ez még örömöt is okoz, akkor csináld, fejlődik az ízlésed, felméred a lehetőségeket és amikor arra kerül a sor, már kiforrott elképzeléseid lesznek. Jó tervezgetést!:)
Kicsit gyerekes, de hát fiatalság, bolondság.
Először valami "üzleti terven" kellene ilyen mélységben gondolkozni, hogyan fogtok elindulni az életben, hogyan lesz pénzetek a felújításra stb stb. Aztán lehet rágódni a berendezésen részleteiben.
Annyira nem.
Én 23 barátnőm 22 volt mikor összeköltöztünk, először egy bútorozatlan albérletbe. Ott is megterveztünk mindent előre, később is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!