Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Divat még a lambéria?

Divat még a lambéria?

Figyelt kérdés
Sok hirdetést néztem, és szinte kivétel nélkül a régebbi házakra jellemző, hogy elég sok mindent lambériával burkoltak, régies hatása van, továbbá nagyon domináns hatást kelt. Nektek tetszik? Divatban van még? Ha házat vennétek, ami tele van díszítve lambériával, leszednétek? Nektek nem tűnik ósdinak? Vagy van olyan környezet, amibe illik?

2020. jún. 16. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Nem divat, én nem vennék ilyen házat. Ki tudja mi lesz mögötte...
2020. jún. 16. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Szívemből szólt az 1-es!

Amit te kérdezel, az - főleg vidéken, vagy egyszerűbb ízlésű népeknél - már nem divat. Ha meg mersz venni ilyen házat, azonnal szedd le!

Ez viszont divat:

[link]

2020. jún. 16. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Engem mondjuk nagyon nem érdekel, hogy mi a divat egy házban. Nekem tetszik a lambéria, és mivel nemrég vettünk nagy házat, az egyik szobában tuti lesz lambéria. Pár hónapja amikor padlólapot kerestem, az eladó borzalmas padlólapokat kínált mondván " most ez a divat" .. Mondtam is, hogy akkor maradhatott volna a régi ami volt, mert az is olyan borzalmas mint amit kínált.

Ha lakást akarsz felújítani, ne arra menj, hogy mi a divat. Mert akkor évente újíthatod. Csináld úgy ahogy te szeretnéd. Én személy szerint most nézem, hogy mi az amit mindenki majmolva csinál, hogy én ne csináljam.

2020. jún. 16. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi lambériás házat vettünk. Szerintem ronda. Le is szedtük, mielőtt beköltöztünk.
2020. jún. 21. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Én átfestettem fehérre, ilyesmi tengerparti stílusban gondolkodom:

[link]

[link]

De szürkén pl.provence-i közegbe is illik.

2020. aug. 19. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!