Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » IKEA-s íróasztalhoz kellenek...

IKEA-s íróasztalhoz kellenek külön csavarok?

Figyelt kérdés
Komplett íróasztalt néztem ki, nem külön tervezett. Ilyenkor járnak mellé csavarok, sínek, stb, vagy az útmutató alapján azt is nekem kell összeválogatni?

2020. jún. 10. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Jár hozzá, minden bútorhoz jár, külön nylon zacskóban lesz.
2020. jún. 10. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a termék leírását a weboldalukon, fel szokták tüntetni ha kell hozzá valami olyan elem, ami nem tartozék!

Pl. ennél írják a termék részleteinél, hogy külön kell hozzá csavart venni, mert nincs a csomagban:

[link]

Ha nem látsz ilyen infót feltüntetve, akkor kell hogy legyen minden alkatrész.

A falhoz való rögzítéshez nem szoktak adni egyébként, mert ők nem tudhatják hogy ahhoz neked milyen kell. Az összeszereléshez szerintem 100% hogy adnak mindent.

2020. jún. 10. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a fűszerpolc tudom hogy nem íróasztal, csak azért linkelem hogy meg tudd nézni mit kell keresni az asztalodnál. :)

(Én meg ezt a polcot néztem épp ma, és emlékeztem hogy ott fel van tüntetve az infó. :D )

2020. jún. 10. 15:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2020. jún. 10. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!