Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » IKEA házhozszállítás mennyit...

Eszter270704 kérdése:

IKEA házhozszállítás mennyit késik?

Figyelt kérdés
Rendeltem az Ikeából egy íróasztalt és azt mondták 05.15.-én hozzák ki 11-15 óra között. Ez pénteki napra esett és fél négyig sem érkezett meg, és hívást sem kaptunk semmiről. (elvileg szállítás előtt fél órával jeleznek hogy nemsokára itt lesznek) Már hétfő van (05.18.) és továbbra sincs itt pedig ma is elmúlt már 15 óra. Nem mondták hogy nem hozzák ki, és a szállítás nyomonkövetésben is csak annyit látok hogy mikor kellett volna kihozni és hogy a szállítást az ikea rögzítette. Mi a teendő? Hívjam fel őket hogy mikorra várjam, vagy csak várjak itthon hátha valamikor kihozzák?

2020. máj. 18. 15:26
 1/2 anonim ***** válasza:
67%

"Mi a teendő? Hívjam fel őket hogy mikorra várjam"

Ebben a sorrendben.

Vagy gondolod itt IKEA-s ügyfélszolgálatis emberek is válaszolgatnak..?

2020. máj. 18. 15:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős... Velem volt olyan esetük, hogy már valami este 11 után próbáltak hívni, amikor rég ágyban voltam, hogy megjöttek (tudom, mert kinéztem az ablakon), de akkor már inkább nem vettem fel nekik a telefont, úgyhogy kihozták újra másnap. Agyrém, amit a szolgáltatások terén művelnek...
2020. jún. 1. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!