IKEA hazhozszallitas?
Nincs olyan beállítás, hogy melyik áruházból kéred? Mert akkor rendeld vidékiből, hátha az jó.
Meg van olyan, hogy az időpont a problémás, aznapra nincs már kapacitás.
Aki ismeri az IKEA rendszerét, az fel sem emeli a telefont. ;) Az IKEA ügyfélszolgálata (és az egész kiszolgálói rendszere) még nyugalmi időben is siralmas és ha lehet ezt fokozni, a mostani helyzetben sikerült.
Viszont hivatalosan az egész ország területére kiszállítanak: "Amennyiben a Vásárló a megjelölt címre történő kiszállítást választotta, az IKEA Magyarország területén biztosítja a termékek kiszállítását a Vásárló által a Megrendelésében megjelölt címre (legfeljebb egy címre).".
Én adtam le sikerrel rendelést az elmúlt hónapban, de amíg ez sikerült, addig legalább huszonötször elutasított arra hivatkozva, hogy az adott irányítószámra nem vállalnak szállítást kapacitás hiányában. Szerintem a te problémád ugyanez! A megoldás pedig az, hogy nem módosítgatod az irányítószámot, hanem kitartóan próbálod leadni a valós adatokkal a rendelést, lehetőleg az éjszakai órákban. Akár 5-10 percenként ismételgetve a beküldést.
Én is próbáltam rájönni a titok nyitjára úgy, hogy kb. minden kombinációt végigpróbálgattam, beleértve hogy egy 20 grammost terméket próbáltam az IKEA saját irányítószámára kiszállíttatni, de még akkor is elutasított azzal, hogy kapacitás hiányában nem tudják teljesíteni. Aztán egyszer csak sikerült. Az én fél köbméteres csomagomat egyébként nem maga az IKEA hozta ki, hanem a DPD futárszolgálat, vagyis az IKEA csak összekészítette és becsomagolta a rendelést, úgyhogy érthetetlen, hogy mi a jelentősége az irányítószámnak. De lehet, hogy gyorsabban nyélbe tudod ütni a dolgot, ha ilyen cégekhez fordulsz: [link] Egyébként az IKEA facebook oldalán meglepő módon szoktak válaszolgatni ügyfélszolgálatosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!