Horgoltatok már arctisztító korongot?
Figyelt kérdés
100 % pamutból horgoltam, de nekem úgy tűnik, hogy nagyon kemény lett. Úgy értem, kipróbáltam, és túl dörzsölősnek érzem, nem pihe-puhának. Vagy legyen inkább pamut-akril? A pamut amúgy is kevésbé környezetbarát, nagyon sok liter víz kell, hogy elkészüljön.2020. ápr. 10. 22:07
1/4 anonim válasza:
Összességében a pamut környezetbarátabb. Nem csak az kellene nézni, hogy mi történik, míg elkészúl valami, hanem azt is, hogy mi lesz utána. Meddig lehet használni, mi lesz, ha a kukában landol stb
Melegen ajánlom arctisztító koronghoz az alize cotton goldot. Pihepuha, kellemes, de jól beszívja a vizet.
2/4 A kérdező kommentje:
Van itthon fonalam, újat nem fogok miatta venni. Van kevert, 100 % pamut, 100% akril is. Azt nem tudom, hogy ami nagyon menő fonal és pl. kevert 50-50 pamut/akril arányban, akkor a noname fonal 50-50 arányos is uolyan lehet? Hátha jön még vki, és tud ötletet adni a korong miatt.
2020. ápr. 18. 20:46
3/4 anonim válasza:
Szerintem a 100% pamut rendben van, de esetleg vékonyabb fonalból kellene készíteni. Az akrillal sem gondolon, hogy probléma lenne, viszont a sok mosás szerintem nem olyan praktikus az akrilnak.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, akkor kipróbálom vékonyabbal. Az előző se vastag, de vhogy túl erősnek találom a fonalat.
2020. ápr. 30. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!