Angol zászlós vagy amerikai zászlós díszpárnát vagy párnahuzatot tudtok valahol megfizethető áron?
Tehát nem sokezerért...
Elsősorban webshop érdekelne, mivel egy kicsi faluban lakom, és nem tudok kimozdulni.
Sok-sok ezerért van készen díszpárna, és maga a zászló sem olcsó. De a legoptimálisabb megoldás mégis az, hogy veszel zászlót, és megvarrod magadnak a párnát.
Ha nem ragaszkodsz hozzá, hogy mindkét oldala zászlómintás legyen, akkor feleannyiból megúszod.
Vedd viszont figyelembe, hogy a párnahuzatnak való minőségi anyag métere sem két forint.
Azert azt remelem sejted, h egy parnahuzat nem zaszlobol van...
Egyszeru nyomott anyag.
Nem kell, hogy 20 evig tartson.
790 ft-ert mar talaltam, csak a szallitas tobbe kerul.
Meg vki esetleg?
Akkor vedd úgy, hogy 790 Ft-ért ajándékot kapsz, és fizesd ki a szállítást. Én csak húszezren felül találtam, de mivel a díszpárnára sem tilos feküdni, miért ne lehetne normális anyagból?
+1 tipp: Nézz be olyan digitnyomdákhoz, ahol nyomtatnak textilre, és csináltasd meg a nyomott anyagot. Abból elkészítheted a párnádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!