Galériaágy 2,60-as belmagasságnál mennyire használható?
Akinek esetleg van ilyen ágya, ekkora belmagasságnál, leírná mennyire "kényelmes"?
Azt olvastam, hogy az ágy alja a padlótól kb. 170 cm-re van. A plafon és a matrac teteje között hány cm van? Persze tudom, hogy függ a matractól is.
Ilyenben gondolkodunk, de ha nagyon kényelmetlen...
Köszönöm, ha leírod a tapasztalatod :-)
Matrac 20cm, akkor matrac tetejétől a plafonig marad 70cm.. Komolyan gondolod?!? Próbáld ki a mostani ágyadon. Ülj fel, vagy bármi ilyesmi úgy, hogy a 70centin belül maradj.
Lehetőleg videózd le magad közben, röhögni akarok! ;)
nekem kb. 14 éves koromig ilyen ágyam volt, de a végén már nem tudtam felülni rajta. felnőtnek nem ajánlanám, nem kényelmes állandóan kúszni mászni és van némi klausztrofóbiás felhangja is a dolognak.
azt sem árt tudni, hogy egy ilyen gyüjti a meleget, megreked ott a meleg levegő, ami azt jelenti, hogy télen is szétizzadhatod magad, ha nem jól oldjátok meg a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!