Van valakinek Pest megyében felesleges de még használható ülőgarnitúrája amit kidobna vagy elajándékozna?
Nézek én mindenhol de mindig lemaradok mindenről!
Amúgy köszi!:)
Na ezen most majdnem elsírtam magam... Nagyon aranyos vagy :) Nekem speciel nincs, de megpróbálok körbekérdezősködni, hátha :) Mindenképpen írok még!!! Vigyázzatok magatokra :)
22/L
Na hát megvolt az első telefon: Édesanyámék 1 hónapon belül költöznek, de sajna még nem tudják, hogy megtartják-e az ülőgarnitúrát, vagy másikat vesznek, attól függ, mennyi pénzük marad... de remélem, vesznek másikat :)
Mindenképpen írok még!!!
Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!
Nagyon megköszönöm!!
Most épp karbantartják ezt az oldalt, de nézz rá később, hátha találsz. Ha pedig nem, akkor felteheted a kérésed.
Itt is böngészhetsz.Nem a legszebbek és talán a szállítás is bajos,nem tudom hol laktok..Minden jót:)
Ülőgarnitúrám nincs, de van két nyitható kanapé két fotellal és egy asztallal, barna szövetkárpittal.
Régi, nem túl modern stílusú de jó állapotú, ha esetleg érdekel, írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!