Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Átlagban mennyiért csinál egy...

Átlagban mennyiért csinál egy asztalos konyhabútort?

Figyelt kérdés
2020. márc. 3. 10:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

a Blum felnyîló vasalatot Blum kivetőpántttal hasonlítsd... az hol lesz 600 Ft? 4 db csillapítós kivetőpánt 4000 Ft, nem 600. és fogantyút még nem vettél.

Mi imádjuk a felnyílós ajtót, egy 700 ezres bútornál nem fog arconvágni +30 ezer.

A bútorlap, front és mukadíj ettől még nem lesz kevesebb...

2020. márc. 4. 09:29
 12/15 anonim ***** válasza:
2020. márc. 4. 11:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Én a ráütödő FDS-P R 110° pántot szeretem, legutóbb darabját 110ft ért vettem... nincs vele semmi baj, sok helyre teljesen felesleges a csillapítós és egyéb parasztvakítas... persze látványkonyhaba nincsenek határok, de egyszerű vidéki Marikanéni és Józsibácsi konyhájába teljesen felesleges.
2020. márc. 4. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Na pont a használós konyhába kell a csillapító. A fiókba is. És akkor nem kell üvöltözni az asszonnyal meg a gyerekkel, hogy ne csapokodja az ajtókat.

Meg amúgy sokkal praktikusabb, meglököd és már mész is. Én elég sokat főzök és pakolok a konyhában, ezért az első kitétel a csillapítás volt. Amit saját kezűleg építettem gardróbszekrényt, ott sem garasoskodtam a vasalatokon, az egész falas szekrényre került 40 ezerbe a csillapított Blum kivetőpánt. Spórolhattam volna 25 ezret, ha megveszem a legolcsóbbat, csak attól még a lapszabászat ugyanúgy 150 ropi, és használat közben "gagyi" hatású ha nincs csillapító.

A látványkonyha csak a sznobokat érdekli.

Ami nagyon nem praktikus, az a push-open, mert ott összereteűkeled a bútort az első nyitásnál, az tényleg csak látványkonyha elem.

De a felnyíló vasalat és a csillapítás az nagyon nem. Az praktikus.

2020. márc. 4. 19:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Saját konyhamban sincs csillapítás, sem az ajtókon, sem a fiókokon, 16 eve ugyan az a konyhabútor, pedig aztán nekem nem kerülne sokba csinalni magamnak, semmi baja nincs a bútornak azért mert nem csillapítós a pánt, pont ugyan úgy szuperál most, mint új korában... annyi, hogy használok szilikon pöttyöket/jelölő pöttsöket, és maris nem csapódik semmi akkorát. Nem mintha baj lenne, ha csapódik.
2020. márc. 4. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!