Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ti melyik konyhát használnátok...

Ti melyik konyhát használnátok és miért?

Figyelt kérdés

Engem a modern konyhák zavarnak, mást sem csinálhat az ember, mint a szekrény ajtókat csukogathatja, pakolgathat elő és vissza a cuccokat... Sokkal inkább funkionális tér kell, hogy legyen a konyha szerintem, mint nappalival összevont szociális, vendég leültető helyiség.

Vendégeknek semmi keresni valója nincs a konyhában. Nehezen tudom elképzelni, hogy ezekben napi szinten főznek vagy komolyabban igénybe van véve, inkább dísznek van. Annak viszont azért túl drága... Bármit főz az ember az egész nappali kaja szagú, nem hiszem, hogy az elszívó minden szagot elszívna tökéletesen...

Viszont mindenki azt hozza fel, hogy mert, hogy néz ki... Egyedül lennék a véleményemmel?

Modern konyha:

[link]

Kis industrial, nekem álomkonyha:

[link]

2020. febr. 5. 13:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy a második konyha nincs egyben a nappalival?
2020. febr. 5. 15:09
 12/20 anonim ***** válasza:
90%

A belinkelt "modern konyhával" egy bajom van, de az nagy:

Mi a fészkes fenét keres a konyha kellős közepén a tűzhely? Ráadásul mindenféle szagelszívó nélkül van oda rakva.

2020. febr. 5. 15:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy közepen van ízlés/dizájn kérdése (nekem sem tetszik, van az alapanyagnak útja a konyhában), de az elszívás megoldható ernyő nélkül is:

Pl:

[link]

Vagy

[link]

Más kérdés a hatékonyság és a tisztíthatóság. (Zsírfogó rács)

2020. febr. 5. 18:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik sem jön be, én a provence-i hangulatot, a rusztikus konyhát szeretem. De ízlések és pofonok...

[link]

2020. febr. 5. 18:59
 15/20 anonim ***** válasza:
61%

A kettő között annyi a különbség, hogy a másodikat rémálom tisztán tartani az elsőhöz képest.

A konyha/nappali közösségi tér. Nem pedig anyu bezárkózik a konyhába míg mindenki más szórakozik.

Azért az előítéletek helyett javasolnék olyan házakat meglátogatni, ahol van páraelszívó a konyhában

2020. febr. 5. 19:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap óta még mindig nem tudom feldolgozni, hogy miért rakna valaki a konyhafalon levő nyitott polcra szemeteskosarakat.

Erre nincs valakinek megfejtése? :D

2020. febr. 6. 08:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Dísz :D
2020. febr. 6. 09:24
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

# 16/

:-DDDD

Tegnap észre sem vettem...

ráadásul az ilyen jellegű kosarakat máshol szennyestartóként árulják... :-D

2020. febr. 6. 09:46
 19/20 A kérdező kommentje:
Jó olvasni a kommenteket mennyire mást vagy hasonlót gondoltok. Por kevésbé jellemző, kisváros a város széle felé, erre nem nagyon gondoltam. Valószínű annyi cuccot hagyok elöl amennyi minden nap szükséges.
2020. febr. 6. 17:48
 20/20 A kérdező kommentje:
Szerintem annyi főzést kell bevállalni amennyit szívesen csinál valaki. Ha valakivel együtt főznek akkor látom közösségi szerepét.
2020. febr. 6. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!