Ti melyik konyhát használnátok és miért?
Engem a modern konyhák zavarnak, mást sem csinálhat az ember, mint a szekrény ajtókat csukogathatja, pakolgathat elő és vissza a cuccokat... Sokkal inkább funkionális tér kell, hogy legyen a konyha szerintem, mint nappalival összevont szociális, vendég leültető helyiség.
Vendégeknek semmi keresni valója nincs a konyhában. Nehezen tudom elképzelni, hogy ezekben napi szinten főznek vagy komolyabban igénybe van véve, inkább dísznek van. Annak viszont azért túl drága... Bármit főz az ember az egész nappali kaja szagú, nem hiszem, hogy az elszívó minden szagot elszívna tökéletesen...
Viszont mindenki azt hozza fel, hogy mert, hogy néz ki... Egyedül lennék a véleményemmel?
Modern konyha:
Kis industrial, nekem álomkonyha:
A belinkelt "modern konyhával" egy bajom van, de az nagy:
Mi a fészkes fenét keres a konyha kellős közepén a tűzhely? Ráadásul mindenféle szagelszívó nélkül van oda rakva.
Nekem egyik sem jön be, én a provence-i hangulatot, a rusztikus konyhát szeretem. De ízlések és pofonok...
A kettő között annyi a különbség, hogy a másodikat rémálom tisztán tartani az elsőhöz képest.
A konyha/nappali közösségi tér. Nem pedig anyu bezárkózik a konyhába míg mindenki más szórakozik.
Azért az előítéletek helyett javasolnék olyan házakat meglátogatni, ahol van páraelszívó a konyhában
Én tegnap óta még mindig nem tudom feldolgozni, hogy miért rakna valaki a konyhafalon levő nyitott polcra szemeteskosarakat.
Erre nincs valakinek megfejtése? :D
# 16/
:-DDDD
Tegnap észre sem vettem...
ráadásul az ilyen jellegű kosarakat máshol szennyestartóként árulják... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!