Mi tévő legyek így bútorügyileg? :S
Figyelt kérdés
Nemsokára új szobám lesz. A falam barack színű lesz, laminált parketta lesz, de nem az a világos színű, hanem sötétebb. Olyan színű a függönykarnis, az íróasztal és a gardrób is. DE az íróasztalomhoz van 1 ilyen kis szekrényrész, amin a hangszóró, modem van (csak oda tudom helyezni) és egy szék, amik viszont VILÁGOSABB színűek.
Mi tévő legyek? Nagyon hülyén fog kinézni, hogy a szobámban lesz világosabb és sötétebb színű fa berendezés is? :((
Köszönöm a válaszokat!
L/19
2010. júl. 22. 23:33
2/3 anonim válasza:
Nem fog hülyén kinézni, nekem is van világosabb és sötétebb is és tök jó! :) De ha téged zavar akkor idővel ha lesz rá pénzed lecseréled olyanra amilyenre szeretnéd.
3/3 otletbutor válasza:
Egyáltalán nem. Nekem speciel az összes bútorom (mind fa) különbözik, én nem is szeretem annyira az egységes színű lakberendezést. Világos sötét mindegy, csak a színek azért valamelyest harmonizáljanak egymással. De ha nagyon kontrasztos az sem baj. Ma már majdnem mindenféle stílus nyerő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!