Szobafestés, nem tudom mitévő legyek, Rózsaszín és?
Ign a zöldre és a sárgára én is gonoltam :) .. és esetleg a narancssárga? vagy az már nagyon vad nem?
szerintetek a függöny és a szőnyeg milyen legyen?... én a szőnyeget pinkre szeretném. de a függönnyel gondba vagyok :S
Én úgy csinálnám, hogy legyen benne mind a 4 szín.
Szerintem nem túl vad a rózsaszín és narancssárga együtt, lehet, hogy az enyém is olyan lesz, különben is neked kell, hogy tetsszen.
Én magam részéről úgy csinálnám, hogy rózsaszín és élénk világoszöld lenne a fal, és narancsszínű a szőnyeg, sárga a függöny. Az ajtó meg kék lenne, vagy lila. :)
De ha neked ez nem tetszene így, akkor bármelyik variációval jól nézne ki.
Például szenvedélyes szobát kapsz, ha rózsaszín + narancs falad lesz esetleg, és sötétpiros függöny.
De láttam már olyan függönyt is, hogy két függöny volt egymás mögött, az egyik egy sötétebb szín, a másik egy világosabb. Az is nagyon jól néz ki.
Vagy ha minden szín tetszik, így is megoldhatod: kiválasztasz két alapszínt a falad színeként, és ezekre festesz/ragasztasz szép falmintákat (lehet kapni ilyen matricát vagy sablont). Vagy esetleg teszel rá tapétacsíkot egy megfelelő helyre. Így több színt is be tudsz csempészni a szobádba. :)
17:05 Köszi az ötleteket. Szerintem falmatricákat veszek :)
Igen .... én is attól félek, hogy elszíneződik vagy, hogy csúnya foltos lesz 1 idő után :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!