Egy picike garzonban lakunk párommal, és két csemetével. 1 szoba konyha fürdőszoba. Most átrendeztük a konyhát gyerekszobának, a szobában pedig egy konyha sarkot csináltunk, egész pofás lenne, ha a gyerekszobában nem lenne ott a mosogató szekrény. Az az ötletünk támadt, hogy bár fura, de a fürdőbe, a mosdókagyló helyére, egész egyszerűen beférne a mosogató.Bontani se kéne, mer ugye adott a vízvezeték, meg a szennyvíz elvezetés, mosakodásra ugyan úgy alkalmas lehet egy mosogató is, még ha furcsa is. A mosatlant sem a gyerekek szobájába gyűjtenénk. Szerintem praktikus lenne, és egyszerűen kivitelezhető, de páran le beszéltek róla, hogy hülyén nézne ki, hogy fürdőbe mosogató. Ezzel is egyet értek, mert tényleg.
2020. jan. 14. 14:52
1/7 anonim válasza:
Nem annyira higénikus
2020. jan. 14. 15:00
2/7 anonim válasza:
Miért nem marad a mosdókagyló? Miért kell kicserélni a mosogatóra? A mosdókagylóban is lehet mosogatni, ha a mosogatóban lehet mosdani, nem?
Egyébként ha egyben van a wc és a fürdő, akkor nekem fura lenne ott mosogatni, ahol wczünk. Ha lesz konyhasarok a szobában, akkor oda kéne tenni a mosogatót is.
2020. jan. 14. 15:03
3/7 anonim válasza:
Hagyd meg a fürdőt fürdőnek és mosogass egy mosdóba tett lavórban, amit aztán a vécébe öntesz. Akkor nem a mosdóban mosogatsz és utána ugyanott mosod az arcod, vagy a hónaljad.
2020. jan. 14. 15:07
4/7 anonim válasza:
Nem jó ötlet, totál hülyén nézne ki egymás mellett a mosogató, meg a vécé.
Csináld azt, amit az előttem író írt!
2020. jan. 14. 15:11
5/7 anonim válasza:
Ebben a szituációban minden hülyén néz ki.
Két kicsi gyerekkel egy lyukban lakni is hülyén néz ki.
A probléma a fürdöszobai mosogatással, hogy a gyerekeknek elég sürün nagyon koszos a keze. Söt akár egy felnött embernek is lehet láthatatlanul is kaka maradék a kezén, de pl pelenkázás után is... Ès azt a mosogatóba mosod le ahol a gyümölcsöket is mosod...
2020. jan. 14. 15:28
6/7 anonim válasza:
Nagyon fertőzés veszélyes, nem véletlenül még jogszabályilag nagyon szigorúan elválasztják az kajás dolgokat a wc-től. Oldjátok meg az új konyhasarokban. Vagy az átalakításra szánt pénzzel inkább vegyetek egy nagyobb lakást.
2020. jan. 14. 16:53
7/7 Ékezetes billetyűzet válasza:
Én azt nem értem, hogy minek külön gyerekszoba a konyha rovására? Akkor inkább a szobát kellett volna kettéválasztani valamilyen egyszerűbb megoldással. Így ez nem igazán jó megoldás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!