"Nyugi szobába" hajópadló vagy padlószőnyeg?
Lesz egy "fölösleges" szobánk amiben szeretnék majd jógázni, lesz egy kanapé pl olvasni vagy vendégnek aludni, egy sarokasztal számítógéppel. Szóval ilyen én-szoba lesz :) A ház többi részében hajópadló lesz, de nem tudom hogy itt megtartsam-e a mostani padlószőnyeget. A fa elvileg melegebb tapintású és egy szép szőnyeggel fel lehet dobni, amit félre is lehet tenni, de ízlésesen és praktikusan pozicionálni meg nem könnyű. Nagy méretű (180x240) Ikeás rövid szálú szőnyegre gondoltam egyébként.
Viszont a hajópadló párnafára emeltsége miatt ez a padló alacsonyabb lenne ha padlószőnyeges marad.
Utólag már sajnos nehéz változtatni mert a hajópadlót egyben kellene megvenni és a folytonosság is megszakadna az ajtónál 🤔
Mit javasoltok?
Mivel én megrögzött szőnyegpadlóellenes vagyok (por, poratkák, sztatikusság) mert totál egészségtelen, a hajópadlóra voksolnék. Különösen egy jógaszobában elképzelhetetlen lenne számomra, hogy ne természetes anyagok vegyenek körbe.
Hajópadló + gyapjúszőnyeg, nekem ez jönne be.
Akkor te ne így csináld!
Látszik, hogy életedben nem voltál még igazi jógaszobában.
Egyáltalán, tudod, hogy mi az a jóga?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!