Itasd át vízzel (hagyd melegebb napokra) és hagyd megszáradni. Amennyiben faparketta vagy fapadló van alatta, a fát fedd be, hogy a víz ne hasson rá, ne duzzadjon fel a fa!
Viszont sejtem, hogy túl vékony a szőnyeg, akkor pedig tűrnöd kell a mostani helyzetet, vagy szőnyeget cserélsz. Nincs más tippem.
2019. jan. 24. 10:30
2/8 anonim válasza:
A szakszerűen lefektetett szőnyeg éppen ezért van leragasztva.
2019. jan. 24. 10:36
3/8 anonim válasza:
Nekem egyik sem volt leragasztva ès mègsem hullámos.
2019. jan. 24. 12:48
4/8 anonim válasza:
A vékonyabb szőnyegeknél szokott ez jelentkezni,ha nagyobb felületűek. Ilyenkor csak az segít, ha valamelyik szélről felszedve, kétoldalú öntapadós ragasztó szalagot ragasztanak a megfelelő helyen a padlóra/parkettára rá és óvatosan visszaterítik rá a szőnyeget, lenyomják a ragasztó szalagra. Az eredmény nem mindig tökéletes, mert a felpúposodott-hullámosodott területeken megnyúlt a szőnyeg.
2019. jan. 24. 13:29
5/8 anonim válasza:
"vagy létezik rá valami trükk?"
Igen, létezik.
Sniccerrel ejtesz egy olyan hosszúságú nyílást mint a hullám.
A nyíláson át leragasztasz kétoldalas ragasztót az aljzatra, majd résmentesen rányomod a szőnyeget.
Azután egy kicsit ugrálsz rajta, amíg teljesen sima nem lesz.
Szívesen.
2019. jan. 24. 17:02
6/8 anonim válasza:
Az 5. válaszoló alkalmazható tippet adott. Erre nem gondoltam, pedig milyen egyszerű és olcsó megoldás!.
2019. jan. 24. 20:03
7/8 anonim válasza:
Hát le kell ragasztani.:)
2019. jan. 25. 00:42
8/8 anonim válasza:
6: 90 cm széles tekercsekben árulják a padlószőnyeget... A tiédet nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!