Szerintetek érdemes lenne ágyhuzat megvarrásával foglalkozni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy szabadidőmben ágyhuzatot és lepedőt varrnék meg és ezeket értékesíteném2010. júl. 20. 20:37
1/4 anonim válasza:
A tacskoban 990-ert adjak a kinai agynemut.Te tudnal ezzel versenyezni?
2/4 anonim válasza:
igen pl gyermekeknek valót mert én nem kapok normálisat csak mert utálom a disney féle sziruppal leöntött csicsát... talán vannak még igy páran...
3/4 anonim válasza:
Esetleg rendelésre,ha van elég pénzes ismerősöd. A Kínaiban,Tescoban stb., olcsóbban lehet kapni. Rendes ágynemű anyagot pedig nehezen és drágán lehet venni. Lepedőnek valót hetekig kerestem. Paplanhuzatnak pedig nem is találtam rendeset.
4/4 anonim válasza:
Igen, ha nem ezeket a kínai/pakisztáni stb. csiricsáré szemeteket idéző mintákkal és minőségben, hanem szolíd, szép, igazi huzatokat tudnál varrni. Persze ehhez méteráru is kell elérhető áron megfelelő minőségben.
Nézd meg pl. a Kikában álomszép huzatgarniturák is vannak, de sajnos horror áron, pedig milyen szép ajándék! Nekem is nagy vágyam egy olyan igazi, "békebeli" huzat :=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!