VALAKI segítene lomtalanítani?
Én ruhákat szoktam kiselejtezni, bútorokat, amiket már nem használunk, csak a garázsban foglalják a helyet.
Igazából ebben nehéz segíteni, hiszen te tudod, hogy mire van szükséged, és mi az, ami csak nosztalgiából áll ott, ahol.
És mi a kérdés a füzettel kapcsolatban?
Egyébként én ruhákat nem szívesen rakok ki lomtalanításkor, mert jönnek a cigusok, guberálók és a szépen zsákokba összerakott csomagokat széttépik és szétdobálják, szétszórják az egész utcában.
Én úgy szoktam megszabadulni a cuccaimtól, hogy több kupacot csinálok.
Van egy, ami a MARAD feliratot kapja, ide kerülnek azok a dolgok, amiket még tényleg használok, vagy biztosan fogok a közeljövőben, illetve, amihez erős érzelmek kötnek.
Aztán van egy ODAAD kupac, amibe a még használható dolgokat teszem, amik még jók lehetnek valakinek, de én nem használom már őket. Ezeket vagy odaadom a családban valakinek, vagy ha nem kell senkinek, akkor valamilyen jótékonysági szervezetnek, egyesületnek hátha kell.
És végül egy SZEMÉT kupac, ahova az olyan dolgok kerülnek, amiknek már nem valószínű, hogy hasznát vehetné valaki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!