Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ti mit vennétek?

Ti mit vennétek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretném a véleményeteket kikérni. Ti,egy édesanyának milyen ajándékot vennétek? Dísztárgy,eszköz,bármi jöhet,egyszerű kíváncsiságból kérdezem.
2019. nov. 26. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kor is számít. Mást vennék egy 28 éves, és mást egy 72 éves édesanyának.
2019. nov. 26. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt vedd, amire szüksége van. Ha tkp. már mindene megvan, akkor fizess be neki egy hétvégét, hetet, hónapot (mennyi pénzt szánsz rá?) egy gyógyfürdőbe, vegyél neki színházjegyet, vagy Mága Zoltán újévi koncertjére jegyet. Esetleg menj vele el Te is.
2019. nov. 26. 17:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Félreértettétek szerintem. Nem az én édesanyámról van szó,általánosságban kérdezem. Mármint,mik a legáltalánosabb dolgok,amit mondjuk egy középkorú édesanyának vennétek.
2019. nov. 26. 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Normál esetben mindene megvan. Esetleg néhány dolog elavult, azt lehet cserélni.

Ha sokat kávézik, akkor egy szép kávéfőző jó lehet. Esetleg valami minőségi kávé, amikre az ember saját célra nem költ.

Én kifejezetten ellenzem a háztartási gépek vásárlását ajándékba. Nem szép dolog olyasmit venni, amivel dolgozni fog, pl. vasaló, porszívó.

Ha a növényeket szereti, cserepes növénynek biztosan örül.

Ruhát, parfümöt szintén ne, mert az egyéni ízlés kérdése, illetve méret-gondok lehetnek. Ha ilyesmire vágyik, mondogatja, akkor ajándékutalvány.

2019. nov. 26. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Az enyém azt szokta kérni ajándékba, hogy menjünk együtt színházba.
2019. nov. 26. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
Én mindig könyvet veszek, szeret olvasni.
2019. nov. 26. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!