Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Vennétek matracot, vagy...

Vennétek matracot, vagy maradjon az ágy?

Figyelt kérdés

Sajnos elhasználódott az ágyam (kinyitható kanapé), és gondolkozom, hogyan tovább. Ismerősöm mondta, hogy milyen jó a matrac - én ódzkodom ettől, kicsit vadregényes hangulata van a dolognak. Kérdezném, hogy milyen tapasztalataitok vannak e téren?

Más, van itt egy hagyományos ágy

[link]

Ehhez mit szóltok? Gyanúsan olcsó, pedig jónak tűnik.

2017. aug. 14. 00:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a keret ára,a matracot még meg kell venni hozzá.
2017. aug. 14. 01:03
 2/6 anonim válasza:
86%
A matrac az nem kanapé hanem egy fényévekkel jobb alternatíva.Igaz,a minőségi 50 ezernél kezdődik
2017. aug. 14. 03:21
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Az előttem szólókat csak megerősíteni tudom. Annak az ágynak az árában biztos, hogy nincsen benne a matrac. Egyrészt ez látszik a képen is, mert a képeken különböző matracokkal van szerelve, másrészt a szövegben alul le is van írva. :) Egyébként pusztán mint ágykeret jó árban van szerintem. Ha teheted, akkor tényleg inkább matracot vegyél, mint kanapét. Én hosszú évekig aludtam kinyitható kanapén, aztán tavaly vettem egy matracos ágyat. A kanapé után az első matracos éjszaka élménye nálam nagyjából egy 8 órás orgazmussal ért fel. :D
2017. aug. 14. 05:51
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

Ha van külön hálód, akkor ágyat vegyél és ne kanapét!(mindegy, hogy matracos, vagy kárpitos ágy)

Ha nincs hálód, hanem csak egy szobád van nappalinak és hálónak, akkor kanapét vegyél, amit ülőgarnitúraként használhatsz napközben.

2017. aug. 14. 09:59
 5/6 A kérdező kommentje:

hálószobába kellene, igen.

köszi az eddigi válaszokat

2017. aug. 14. 10:54
 6/6 anonim válasza:

Ha haverod úgy értette, hogy matrac ágykeret nélkül az szerintem akkor tud jól kinézni ha nagyon vastag. Én azt bevállalnám.

A képen lévő ágy nagyon modern és jó árban van. Persze hozzá egy jó matrac tényleg 50-60nál kezdődik. Plusz talán ágyrácsot is kell hozzá venni ( csak ránéztem nem olvastam el nem vagyok benne biztos)

Ha veszel és nagy szobád van és pénzzel is elég jól állsz. Akkor ajánlom a 4 személyest. (Talán 200x200 körüli lehet) Tapasztalatból mondom, legjobb döntés.

2017. aug. 16. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!