Vennétek matracot, vagy maradjon az ágy?
Sajnos elhasználódott az ágyam (kinyitható kanapé), és gondolkozom, hogyan tovább. Ismerősöm mondta, hogy milyen jó a matrac - én ódzkodom ettől, kicsit vadregényes hangulata van a dolognak. Kérdezném, hogy milyen tapasztalataitok vannak e téren?
Más, van itt egy hagyományos ágy
Ehhez mit szóltok? Gyanúsan olcsó, pedig jónak tűnik.
Ha van külön hálód, akkor ágyat vegyél és ne kanapét!(mindegy, hogy matracos, vagy kárpitos ágy)
Ha nincs hálód, hanem csak egy szobád van nappalinak és hálónak, akkor kanapét vegyél, amit ülőgarnitúraként használhatsz napközben.
hálószobába kellene, igen.
köszi az eddigi válaszokat
Ha haverod úgy értette, hogy matrac ágykeret nélkül az szerintem akkor tud jól kinézni ha nagyon vastag. Én azt bevállalnám.
A képen lévő ágy nagyon modern és jó árban van. Persze hozzá egy jó matrac tényleg 50-60nál kezdődik. Plusz talán ágyrácsot is kell hozzá venni ( csak ránéztem nem olvastam el nem vagyok benne biztos)
Ha veszel és nagy szobád van és pénzzel is elég jól állsz. Akkor ajánlom a 4 személyest. (Talán 200x200 körüli lehet) Tapasztalatból mondom, legjobb döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!