Emag-on kapható matracok milyen minőségűek?
Néztem ilyen aloe vera-sat, meg 7 zónás hideghabosat. Viszonylag jó áron vannak, 140x200 40k
200ezreket nem adok egy matracért..
40 E-Ft ért ne várj csodát, megnéztem ezt a 2 matracot.
L@faszjóska minőségi kategóriát képviselik (csak üres Marketing duma van a Részletek alatt is) .
Ne költs minőségi matracra hiszen csak az életed 1/3 át töltöd alvással, végül is megéri ezen spórolni.
Ok, ez csak egy duma, amit benyel a fogyasztói társadalom.
Emberek millárdjai alszanak jóformán a földön. Ne mondd már nekem, hogy egy 50ezres matrac olyan rossz..
Nem olyan rossz a földnél biztosan jobb.
Én csak a kérdésedre válaszoltam.
Ezek az "olcsósított" matracok pont azt a kategóriát képviselik hogy: már éppen matracnak néznek ki, és épp elmondható rájuk hogy "memória habosak" vagy "hideg hab matracok", csak éppen semmi fejlesztés koncepció nincs mögöttük, a memória hab semmit se ér mert olyan vékony rétegben van hogy nem tudja kifejteni a hatást, vagy a hideghab olyan gyenge (kicsi sűrűségű) minőségű hogy, alig bír ki 1 szezont. A leírásban semmilyen konkrét adat ábra (7 zónásnál) nincs a matrac alapanyagára/kialakítására vonatkozólag.
Lehet ez a matrac is jó, de ha az lenne akkor a leírásból ez visszatükröződne. Aloe veras bulshit meg inkább nyugdíjas átverős/termékbemutatós vonal, felejtsd el.
Ez kb ugyanaz mint mint az előre összeállított "házimozi rendszerek" 100-200 E ft-ért. Amik papíron jól mutatnak, de a valóságban elég silány a képességük.
Ki kell szolgálni azt a réteget akinek nincs pénze komolyabb cuccra, de legalább így az ők igényei is ki lesznek elégítve.
De míg ez egy nélkülözhető termék a matrac alapjában fogja meghatározni hogyan alszol, hogyan pihened ki magad.
Amúgy pedig ha matracot akarsz menni menj el egy szaküzletbe és próbáld ki őket, sokat számít. Ez kimondottan az a termék amit ki kell próbálni, (és nem csak úgy rendelni találomra) legalább csak annyit hogy neked inkább memória vagy hideghab jön be jobban.
Sajnálom
el kell hogy keserítselek, (nem vagyok matracszakértő) de amiben kókusz-réteg van azt elvből nem venném meg, mert az egy világos jelzés hogy a vevőt "hülyének" nézik, legalább is itt keleten
Mit keres a kókusz a matracban? Ha tőlünk nyugatabbra tennéd fel a kérdésed egy matrac szaküzletben hogy mutassanak kókuszbetétes matracot, furcsán néznének rád. 90 években ott elhalt ez a hullám.
Egyszerűen a kókusz egy ipari hulladék/melléktermék, és éppen itt a matracokban tudják a legolcsóbban "elsuvasztani" , és még kreálnak is valami marketinges hülyeséget hogy ez milyen jó ... Pedig semmi értelme.
Azt kell hogy mondjam hogy ~100 eFt az a határ (140x200) as méretben ahol jó minőségű és tartós terméket tudsz venni.
De jysk kicsit túlárazza a termékeit.
Már más hasonló hozzászólásban is őket ajánlottam (semmi érdek nem fűz hozzájuk) csak mert szimpatikus csapat én náluk próbáltam/rendelte, eddig.
pl ebben az árkategóriában ~100 e ft/140x200 ezt ajánlanám (hideghab kategóriában):
[link] (van puhább verzó is)
vagy ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!