Orchideák radiátor fölött?
Figyelt kérdés
Új házba költöztünk, es 12 db lepke orchideám van, régi otthonunkban is ablakpárkányon voltak, itt is csak oda tudom őket elhelyezni, viszont mindkét ablak alatt van radiátor, a párkány kb 10 centivel fölötte van, a virágok nem lógnak be a rádiator fölé, mégis aggódom, nem lesz e bajuk? Tettem a rádiatorra vizes törölközőt, párogtatás céljából, valaki tudna nekem mondani véleményt, megfelel e így? Esetleges hasonló tapasztalatok érdekelnének, radiátor fölött tartott orchideákról. Köszönöm előre is, ha válaszol valaki.2019. okt. 7. 14:17
11/12 anonim válasza:
Mind a három ablakunk alatt van radiátor, ahol az orchideákat tartom. Két éve élünk így, sőt korábban panelban is így szocializálódtak, semmi bajuk, sőt gyönyörűek. Télen szoktam nekik adni egy pici tápot. Nem "hajtom" őket direkt, de erősödnek tőle.
Biztos az is számít az ablak mennyire szigetelt. Nekünk műanyag ablakaink vannak, de szerintem abból a legvacakabb. Azért nincs olyan nagyon meleg az ablakban akkor sem, ha alatta van a fűtés (nem lógnak rá a növények). Szóval nekünk ez teljesen bejött. Szeretik, hogy délután süti őket a nap. A negyedik ablakunk más irányba néz, ott ráncosodtak valamiért.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat es tanácsokat!😘
2019. okt. 9. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!